loading...
علوم آزمایشگاهی واحد پزشکی تهران
فرزاد اسماعیلی بازدید : 629 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)



: يك كارشناس ازمايشگاه ميتونه در رشته هاي زير ادامه تحصيل بده


انگل شناسي، ايمني شناسي، بيوشيمي باليني،ميكروب شناسي، ژنتيك انساني،ويروس شناسي،خون شناسي و بانك خون، قارچ شناسي، حشره شناسي و مبارزه با ناقلين، سم شناسي،فيزيك پزشكي، نانوتكنولوژي پزشكي، فيزيولوژي، زيست فناوري پزشكي، رفاه اجتماعي، علوم تشريحي، علوم تغذيه، كتاب داري و اطلاع رساني پزشكي، مدارك پزشكي،مديريت خدمات بهداشتي درماني،اقتصاد بهداشت، مهندسي پزشكي، اموزش پزشكي، سلامت و رسانه، انفورماتيك پزشكي، بهداشت و ايمني مواد غذايي، اپيدميولوژي، امار زيست

فرزاد اسماعیلی بازدید : 425 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

برای به حداقل رساندن عوامل متعددی که به تغییرات میزان واقعی مقادیرآزمایشگاهی می‌انجامند تلاش‌هایی صورت می‌گیرد.

مهم‌ترین آن مدت ناشتا بودن شما پیش از انجام آزمایش است. برای مثال اگر شما به مدت 48 ساعت ناشتا باشید، میزان بیلی‌روبین سرم خون افزایش می‌یابد یا ناشتا بودن به مدت 72 ساعت به کاهش قندخون و افزایش تری‌گلیسیرید، کلسترول و اسیدهای چرب می‌انجامد.

بنابراین برای ایجاد یک رویه استاندارد توصیه می‌شود بیمار هنگام تهیه نمونه خون در حالت پایه باشد. این حالت پایه یک تعریف دارد. استاندارد آن برای اندازه‌گیری قندخون، ناشتا بودن به مدت 8 ساعت است. درباره چربی خون این مدت حداقل 9 ساعت است، زیرا در حالت طبیعی برخی از انواع چربی‌ها حتی

تا 12 ساعت پس از صرف غذا نیز در خون حضور دارند





آزمایش چربی خون انواع متعددی است که بیشتر از همه کلسترول و تری‌گلیسیرید مورد توجه هستند. در روش ایده‌آل اندازه‌گیری چربی‌ خون، بیمار باید 12 ساعت ناشتا باشد و مدت ناشتایی از 9 ساعت کمتر نشود.

باید خون‌گیری ترجیحا در وضعیت نشسته انجام شود و بازوبند به مدت طولانی بر بازوی بیمار باقی نماند، حداکثر 1 تا 2 دقیقه.

همچنین مواد احیاکننده‌ای چون اسید اسکوربیک (ویتامین C) و بیلی‌روبین در نتایج برخی از روش‌های اندازه‌گیری چربی خون ایجاد اختلال می‌کنند.

به خاطر داشته باشید مقدار کلسترول با افزایش سن، افزایش می‌یابد و در زنان اندکی پایین‌تر از مردان است. توصیه می‌کنم هر پنج سال یک بار در افراد سالم این آزمایش تکرار شود

برای اندازه‌گیری کلسترول، باید طی دو هفته گذشته رژیم غذایی عادی خود را داشته و دارای وزن ثابتی باشید. هنوز بسیاری از شما LDL را نمی‌شناسید. LDL، نیمی از لیپوپروتئین‌های بدن را تشکیل می‌دهد و بیش از نیمی از LDL نیز از کلسترول تشکیل شده است. بنابراین کاهش LDL کلسترول هدف اصلی درمان‌های کاهش دهنده چربی خون در افراد در معرض سکته قلبی و مغزی‌اند.

ثابت شده این ارتباط مستقیم میان افزایش LDL و کلسترول روی سکته‌ها وجود دارد. بنابراین آن را چربی بد هم می‌گوییم.

درباره تری‌گلیسیرید هم باید یادآور شوم میان آن و چاقی ارتباط مستقیم وجود دارد. فقدان فعالیت بدنی و مصرف چربی و رژیم پرکربوهیدرات موجب افزایش تری‌گلیسیرید می‌شود.

آزمایش قند خون دو ساعته

برای رفتن به آزمایشگاه باید نکاتی را رعایت کنید. لذا در متن زیر به دستور العمل انجام آزمایش های مهم و رایج در آزمایشگاه ها می پردازیم.

دستور العمل قند خون دو ساعته به شرح زیر می باشد:

- شب قبل از آزمایش حداقل 10 تا 12 ساعت ناشتا باشید و در طی ناشتایی از خوردن چای و قهوه پرهیز نمایید.

- پس از اینکه نمونه خون برای اندازه گیری قند خون ناشتا از شما گرفته شد، صبحانه معمولی که هر روز می خوردید را میل نمایید.

- وقتی آخرین لقمه صبحانه را میل نمودید ساعت را یادداشت کنید. نمونه گیری دقیقا دو ساعت پس از ساعت مذکور انجام می پذیرد.

- حتی الامکان صبحانه را در آزمایشگاه صرف نموده و تا زمان انجام آزمایش در آزمایشگاه منتظر بمانید.

- قبل از انجام آزمایش (در طی مدت ناشتایی شب قبل) و در حین دو ساعت آمادگی، اکیدا از مصرف دخانیات اجتناب کنید.

- در طول آزمایش (در طی دو ساعت) از ورزش و پیاده روی خودداری کنید.

- آزمایش را حتما باید قبل از ساعت 10 صبح شروع کنید و از انجام آن در ساعات دیرتر روز خودداری کنید.

- در طی دو ساعت از خوردن هر نوع خوردنی و آشامیدنی (آب در حد متعارف اشکالی ندارد) خودداری نمایید.


فرزاد اسماعیلی بازدید : 686 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
گلوکز یا قند خون (Fasting Blood Sugar) = FBS

این ماده منبع اصلی تأمین انرژی در تمام موجودات زنده است. برای اندازه گیری قند خون فرد حتما باید ناشتا باشد، به همین دلیل واژه Fasting به کار می رود، یعنی بعد از مدت کوتاهی گرسنگی قند خون اندازه گیری شده است. این مدت حدود 10 تا 12 ساعت می باشد



اگر سطح قند خون فردی بعد از 12 ساعت ناشتا بیشتر از 105 میلی گرم در دسی لیتر باشد، نشان دهنده استعداد ابتلاء وی به دیابت در طی ده سال آینده است

میزان نرمال قند خون بین حداقل 65 تا 70 و حداکثر 100 تا 110 در محدوده بالا می باشد، البته افزایش خفیف قند خون ممکن است در اثر دریافت اخیر فرد باشد، اما اگر در آزمایشات مکرر میزان آن تغییری نکرد، فرد نیاز به توصیه های رژیمی برای پیش گیری از ابتلا به دیابت در آینده دارد.


فرزاد اسماعیلی بازدید : 871 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

مجموعه زبان نصرت قوی ترین بسته یاد گیری زبان انگلیسی در مدت زمان کوتاهه.( که البته در فایل شماره یک مولفین اون توضیح کاملی درمورد این مجموعه میدن.







دانلود در ادامه مطلب

فرزاد اسماعیلی بازدید : 548 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آلودگی با انگل ها یکی از مشکلات شایع کودکان است. هر چند که برخی از بیماری ‌ها بیشتر در کودکان شایع است، اما واگیردار بودن این نوع از بیماری‌ ها سبب می ‌شود که همه ی اعضای خانواده به شکلی درگیر بیماری شوند، از جمله این بیماری‌ ها می ‌توان به بیماری‌ های انگلی اشاره کرد.

اتفاقا بیماری‌ های انگلی علایم خاصی ندارند و در طول مسافرت و در اماکن شلوغ و خصوصا مدارس از طریق تماس ‌های دستی یا تغذیه به راحتی شیوع پیدا کرده و به بقیه نیز سرایت می‌ کنند.

یکی از بیماری‌ های انگلی که شیوع بیشتری هم دارد و به شدت به مسائل بهداشت فردی و اجتماعی مربوط می ‌شود بیماری کرمک یا اکسیور است. در واقع در اصطلاح علمی به آن اکسیور می ‌گویند و در میان مردم به اسم کرمک شناخته می ‌شود. عامل این بیماری کرمی است انگلی به رنگ سفید و به شکل نخ با پوسته ی نرم که طول آن بین 2 تا 12 سانتی ‌متر است.

محل زندگی این انگل، دستگاه گوارش و راه ورودش از طریق دهان است. در واقع از طریق آب و مواد غذایی، تخم کرم وارد معده یا روده‌ ها می ‌شود و بعد، از لارو خارج و تبدیل به کرم بالغ می ‌شود و در دستگاه گوارش عمدتا در قسمت تحتانی روده ی کوچک و روده ی بزرگ زندگی و عوارض و مشکلات و علائم خاص خودش را ایجاد می ‌کند.

تشخیص:


آزمایش مدفوع برای شناسایی انگل ها، اعتبار قطعی ندارد، چرا که انگل کرمک با آزمایش مدفوع قابل کشف نیست و انگل ژیاردیا نیز با آزمایش مدفوع ممکن است قابل کشف نباشد، بنابراین لازم است با علایم بالینی انگل ها آشنا باشیم.


نشانه ‌های انگل در کودکان


علایم بیماری ‌های انگلی معمولا یکسان نیست و به نوع انگل بستگی دارد، به طوری که ابتلای کودکان به برخی انگل ‌ها همانند کرمک موجب خارش ناحیه ی مقعد در آنان می ‌شود؛ یا کرم ‌های‌ آسکاریس علایمی نظیر بی ‌اشتهایی یا پُرخوری، بداخلاقی، لجبازی و گاهی جاری شدن آب دهان در هنگام خواب را ایجاد می ‌کند.



:به هر حال اگر کودک یک یا چند مورد از علائم زیر را داشته باشد، ممکن است آلودگی انگلی داشته باشد. این علائم عبارت است از

* خارش معقد: کرم ماده بارور عمدتا شب‌ ها از دستگاه گوارش خارج می ‌شود و اطراف نشیمنگاه تخم گذاری می‌ کند. این مساله باعث می ‌شود که خارش بسیار شدیدی در اواخر شب و اوایل صبح در ناحیه ی نشیمنگاه ایجاد شود و در اطفال نیز بسیار شایع است.

هر چند که برخی از بیماری ‌ها بیشتر در کودکان شایع است، اما واگیردار بودن

این نوع از بیماری‌ ها سبب می ‌شود که همه ی اعضای خانواده به شکلی درگیر بیماری شوند، از جمله این بیماری‌ ها می ‌توان به بیماری‌ های انگلی اشاره کرد



این خارش در دختر بچه ها با خارش واژن نیز همراه است. البته باید گفت که علل دیگر خارش پشت، رعایت نکردن بهداشت مقعد هنگام شستشو پس از اجابت مزاج است و یا علت خاراندن مقعد عواملی مانند حساسیت یا قارچ هم ممکن است باشد.


بیشترین علت خارش و یا سوزش واژن در کودکان دختر، کرمک(oxyuris) است که تشخیص افتراقی آن با عفونت ادراری است: در عفونت ادراری، سوزش ادرار در هنگام دفع ادرار است، نه سوزش واژن در غیر موقع دفع ادرار و بالاخره در عفونت ادراری، تکرار ادرار، تب و بوی بد در ادرار هم داریم.

* اسهال های متناوب: اسهال متناوب از علائم شایع ژیاردیا است که در کودکان دیده می شود.

* آب دهان: جاری شدن غیر عادی آب دهان می تواند از علایم بیماری های انگلی باشد.

* دل دردهای متناوب: شکم درد از علایم شایع مربوط به انواع انگل ها است که بیشتر در اطراف ناف تظاهر می کند.

* دندان قروچه در شب: انگل ها سمومی از خود ترشح می کنند که این سموم می توانند علایم متغیری را در کودک ایجاد کنند که یکی از آن هادندان قروچه در خواب و گاهی بعضی علایم عصبی هستند. باید گفت که از تشخیص های افتراقی دندان قروچه در کودکان، عصبی بودن آن ها است که باید در نظر گرفته شود.


پیشگیری


* در اطفالی که مبتلا هستند ناخن ‌ها همیشه باید کوتاه باشد که دلیل واضحی دارد، این بیماری همراه با خارش است، به دنبال خاراندن، تخم انگل می‌ تواند زیر ناخن‌ ها قرار بگیرد که با شستشوی آب و صابون هم از زیر ناخن خارج نمی‌ شوند. پس بسیار اهمیت دارد که ناخن‌ ها کاملا کوتاه باشند. این نکته ی اولی است که باید مورد توجه خانواده‌ ها قرار گیرد.
شستن دست ها

* نکته ی دوم، شستشوی مکرر دست ‌ها با آب و صابون خصوصا پس از اجابت مزاج است. در صورت دست زدن به گلدان گل، چمن یا کار در باغچه، به سرعت دست ها با صابون شسته شود و حتی با بُرِس به خوبی تمیز شود.

تحقیقاتی که انجام شده، نشان داده است که تخم این بیماری داخل اتوبوس ‌ها، دستگیره ی ماشین ‌ها و‌ روی صندلی‌ ها بسیار فراوان دیده شده یعنی عامل بیماری به راحتی می ‌تواند از این مکان‌ ها منتقل شود. آموزش دادن به اطفال در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

کودکی که مبتلا شده، باید نسبت به شستشوی مکرر نشیمنگاه خصوصا زمانی که صبح از خواب بیدار می ‌شود، آگاه باشد. در واقع با این کار کرم‌ ها کاملا دفع می‌ شوند و احتمال ابتلا خیلی کم می‌ شود.


* دفع بهداشتی زباله و فاضلاب، شستشوی دقیق و کامل سبزیجات و مصرف آب بهداشتی در پیشگیری این بیماری بسیار موثر است.

:درمان بیماری های انگلی


اگر کسی در خانواده به این بیماری مبتلا شود، احتمال این ‌که دیگران را هم مبتلا کرده باشد بسیار زیاد است. پس درمانش باید به شکل خانوادگی انجام شود

نکته ی مهم در درمان انگل ها این است که هر موقع احساس کردیم کودک انگل دارد، باید فکر کنیم آلودگی به چند انگل وجود دارد به خصوص ابتلا به ژیاردیا و کرمک و آسکاریس و آمیب از عفونت های شایع هستند. بنابراین بهتر است درمان همزمان صورت گیرد.

یک درمان پیشنهادی دادن مجموعه ی مترونیدازول در کنار مبندازول است که با مراجعه به پزشک از میزان و زمان و نحوه ی مصرف آن آگاه خواهید شد.

البته خوب است بدانید که قرص مبندازول جویدنی است و مزه ی خوبی نیز دارد اما اگر کودک برای جویدن قرص ها همکاری نکرد باید قرص را کوبید و در یک قاشق آب یا غذا حل کرد و به کودک داد و دقت شود که قرص را با آب، قورت ندهد.

توجه: قرص مبندازول به کودکان زیر دو سال تحویز نمی شود.

گردآوری: مریم مرادیان نیری – سایت تبیان

منابع:

* دکتر محمود بهشتی، متخصص اطفال و فوق تخصص خون و انکولوژی اطفال - مجله درد

* دکتر رضا رضایی طاهری، متخصص کودکان – ایسنا

فرزاد اسماعیلی بازدید : 453 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
انگل «لینگواتولا سراتا» یا کرم زبانی شکل یکی از انگل‌های مشترک بین انسان و دام است که شکل نابالغ آن انسان و سایر دام‌های اهلی نظیر گوسفند و گاو را آلوده می‌کند.

آلودگی کبد (جگر) دام‌ها به انگل نابالغ از نظر بهداشت عمومی ‌بسیار مهم است. اگرچه جگر دام‌ها مهم‌ترین محل استقرار انگل نیست، اما با توجه به بازار مصرف بالای این محصول اهمیت بسیاری دارد. انگل نابالغ به رنگ سفید مایل به خاکستری و طولی در حدود 5 میلیمتر بوده و بیشتر بافت ناحیه حلق انسان را آلوده می‌کند.

وضعیت آلودگی در کشور

تاکنون مواردی از آلودگی انسان به این انگل در ایران گزارش شده و نظر محققان و مسوولان امر بهداشت مواد غذایی را بیش از پیش به خود جلب کرده است. اخیرا نیز آلودگی یک پسر بچه 10 ساله در تهران با سابقه مصرف کبد (جگر) نیم‌پخته گوسفند گزارش شده و پس از جراحی، انگل نابالغ از ناحیه حلقی او جدا شد. پژوهش‌های انجام شده در اکثر نقاط کشور نشانگر شیوع بالای آلودگی در دام‌های کشتاری است.

این تحقیقات نشان می‌دهد حدود بیش از یک‌چهارم دام‌های کشتاری در کشتارگاه‌های تهران آلوده به این انگل هستند. اگرچه میزان آلودگی دام‌های کشتاری نسبتا زیاد است، اما تا به حال کمتر به شناخت این انگل و راه‌های انتقال آن به انسان پرداخته شده است، زیرا در بسیاری از موارد، بیمار پس از طی دوره نقاهت بهبود یافته و از طرفی این بیماری عوارض وخیم و کشنده ندارد، بنابراین برخی از بیماران به پزشک مراجعه نکرده و در نتیجه به نظر می‌رسد احتمالا آمار حقیقی مبتلایان به مراتب بیشتر باشد.

از سوی دیگر، در فرم بدون علامت (پنهان) بیماری، معمولا انگل در داخل کیست بدون بروز هیچ‌گونه علائم بالینی مشخص، پس از مدتی آهکی شده و از بین می‌رود.

راه انتقال

مصرف جگر به صورت نیم‌پخته یا خام رایج‌ترین راه ابتلای انسان است، در برخی از جگرفروشی‌ها ممکن است بنا به پسند بعضی از مصرف‌کنندگان، حرارت کافی جهت کباب کردن جگر تامین نشده و قسمت‌هایی از محصول به صورت نیم پخته عرضه شود. از سوی دیگر در برخی از مناطق ایران، خوردن خام یا کم‌پخته جگر دام‌ها توسط زنان بارداری که معتقدند خوردن آن برای رشد جنین مناسب است رواج دارد. همچنین در مواردی مشاهده شده است که بیماران مبتلا به کم خونی مزمن، جگر را به صورت خام مصرف می‌کنند که این امر خطری برای انتقال آلودگی محسوب می‌شود.

علائم و درمان

معمولا آلودگی انسان منجر به سرفه، عطسه، سردرد و آبریزش بینی می‌شود. در مواردی نیز احتمال دارد انگل نابالغ به چشم مهاجرت کرده و موجب اختلالات بینایی گردد.

در چنین شرایطی، جداسازی انگل از طریق جراحی و تجویز آنتی هیستامین‌ها از موثرترین راه‌های درمانی هستند. متاسفانه تاکنون به منظور جلوگیری از ورود فرآورده‌های گوشتی آلوده از کشتارگاه‌ها به بازار مصرف، روشی استاندارد و عملی شناسایی و تدوین نشده است. لذا مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا، پرهیز از مصرف جگر خام یا نیم‌پخته می‌باشد. همچنین توصیه می‌شود قبل از مصرف جگر کبابی از پخت کامل تمام قسمت‌های آن اطمینان حاصل شود .
فرزاد اسماعیلی بازدید : 1105 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

نرم افزار موبایل بنام quick lab reference که قابل نصب بر روی ورژن های ۱.۶ به بالای سیستم های ANDROID می باشد.نرم افزاری که دارای تست های بسیار عالی و روتین آزمایشگاهی هستش و به نظرم بسیار پر کاربرد.


نصب کنید و ازش استفاده کنید و اگر حالشو داشتید مارو دعا کنید

ناگفته نماند سعی دارم که نسخه جاوا رو هم تهیه کنم تا همگی دوستان بتونن ازش استفاده کنن.

موضوعات : خون شناسی ، باکتری شناسی ، بیوشیمی ، سم شناسی ، ویروس شناسی ، ایمنی شناسی و دیگر شناسی ها!!!



تغییرات 9 مرداد:
1-جدید ترین اپدیت اضافه شد 
2-پوزش بابت خرابی لینک : اصلاح شد 

3- لینک مستقیم شد 

UPDATE OF TUESDAY , MAY 14, 2013







دانلود در ادامه مطلب

فرزاد اسماعیلی بازدید : 667 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


" کتاب "تشخیص ۱۰ دقیقه ای " ... همان طور که از اسم کتاب مشخص است روش های ازمایشگاهی را در تمام زمینه ها هماتولوژی ، میکروبیولوژی،انگل ، قارچ ، بیوشیمی و ... بررسی می کند و به طور خلاصه به معرفی انها می پردازد کتاب بسیار جالبی است و باتوجه به حجم کمش برای دانلود پیشنهاد می شود . علاوه بر اینکه تست های ازمایشگاهی را بررسی می کند ناهنجاری های مربوط به تمام اعضای بدن را هم به صورت جداگانه مورد بحث قرار می دهد




دانلود در ادامه مطلب



فرزاد اسماعیلی بازدید : 1026 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (1)

این کتاب با نام روش های تشخیصی سریع است که با طبقه بندی بر اساس حروف الفبای انگلیسی نشانه ها ، علامت ها و تست های علوم ازمایشگاهی را به طور ساده و مختصر بررسی می کند . با توجه به حجم کم این ایبوک و محتویات بسیار غنی ان ، پیشنهاد می کنیم حتما این کتاب را دریافت کنید.


Rapid Diagnosis


  • دانلود در ادامه مطلب

فرزاد اسماعیلی بازدید : 1765 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (15)


مشکلات ما ؟؟؟



با توجه به مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی که کم هم نیستند تصمیم گرفتم یه موضوعی به این شکل باز کنم  هرچند صدای ما به گوش کسی شاید نرسه اما حداقال حرفمون رو بزنیم  .


( بگو اگر چه به جایی نمیرسد فریاد . . . کلام حق دم شمشیر می شود گاهی . . .  ) 









1)   پاتولوژیست های محترم ! 


باید بگم شاید منشا مشکلات ما نفوذ بیشتر پزشکان  پاتولوژیست     بر جامعه آزمایشگاهی باشد که مانع از ارایه نظرات دکترین علوم آزمایشگاهی که آنها نیز جزو این جامعه محسوب می شوند می باشد. 

وقتی که پای صحبت دانشجویان هم رشته می نشینیم اولین چیزی که ابراز میکنند عدم انگیزه برای ادامه تحصیل به علت آینده نامشخص است .  البته تمام دانشجویان این طور نیستند.  


گاهی اوقات که با کارمندان مشغول کار در این حیطه صحبت می کنم از عدم مکفی بودن حقوق و مزایای این رشته می گویند . 


به امید روزی که در این کشور به تمام مشاغل و رشته های درسی به یک چشم نظر افکنند و تمام رشته ها مهم و حیاتی تلقی شوند و این میسر نیست مگر با تغییر دیدگاه مردم نسبت به فرهنگ کنونی که در آن تمام پدر و مادر ها دوست دارند که فرزندانشان در آینده دکتر یا مهندس شوند که بیشتر بر جنبه عنوان اجتماعی افراد استوار است و قاعدتا این را به نسل بعدی منتقل خواهند که مصداق این موضوع را وقتی می بینیم که معلم دبستان برای زنگ انشا موضوع آشنایی که "دوست دارید در آینده چه کاره شوید را" می دهد .


و اما به نظر من باید ترتیبی داده بشه که امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در خود رشته علوم آزمایشگاهی فراهم باشه و حق تاسیس آزمایشگاه طبی تنها  در اختیار فارغ التحصیلان دکترای علوم آزمایشگاهی و اجازه تاسیس آزمایشگاه پاتولوژی هم در اختیار پزشکان محترم پاتولوژیست قرار داده بشه و در نتیجه  لازمه تاسیس آزمایشگاه کلینیکال و پاتولوژی منوط بر همکاری هردو پزشک پاتولوژیست و آزمایشگاه با یکدیگر باشه. 


این درست نیست که فارغ التحصیل آزمایشگاه تنها امکان ادامه تحصیل تکرشته ای داشته باشه که برای تاسیس ازمایشگاه با مشکل روبرو بشه ولی زمینه برای نفوذ و تسلط پزشکان پاتولوژیست هرروز بیشتر از روز قبل بشه  



دوستان هم در قسمت نظرات حرف هاشون رو بزنن



مطالب مرتبط :


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (2)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (3)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (4)

تعداد صفحات : 15

درباره ما
این وبلاگ با هدف ایجاد محیطی برای ارائه مطالب به روز علوم پزشکی و به خصوص علوم آزمایشگاهی با همکاری دانشجویان علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران راه اندازی گردید. امید وارم بنده حقیر را در هر چه پربار تر کردن این وبلاگ یاری کنید . و در کنار هم لحظات خوشی را سپری کنیم . بهترین نمایش وبلاگ با مرورگر های موزیلا و کروم است . . . . . ذکر منبع فراموش نشود !
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    سطح وبلاگ رو چطور میبینی ؟
    به نظر شما جامعه آزمايشگاهيان جهت تفهيم حساسيت و موقعيت خطير آزمايشگاه در نظام سلامت، به مسئولين و افراد تصميم گيرنده و سياست گذار چه ميزان تلاش كرده اند؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 145
  • کل نظرات : 195
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 393
  • آی پی امروز : 103
  • آی پی دیروز : 81
  • بازدید امروز : 936
  • باردید دیروز : 148
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,907
  • بازدید ماه : 3,857
  • بازدید سال : 23,398
  • بازدید کلی : 646,747
  • کدهای اختصاصی

    ابزار وبلاگ

    تماس با ما

    پشتیبانی





    Powered by WebGozar

    بانك اهداكنندگان سلولهای بنیادی ایران