روزمون مبارک
روزی که هیچکس یادش نیست
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 409 | admin |
روزمون مبارک
روزی که هیچکس یادش نیست
مركز پيام دانشجو دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دكتر فرهاد دانشجو افتتاح شد.
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر فرهاد دانشجو رييس دانشگاه آزاد اسلامي به همراه دكتر حسين بلندي معاون آموزشي و دكتر صادقي شجاعي معاون امور بين الملل به مناسبت آغاز سال جديد ضمن حضور در بخشهاي مختلف سازمان مركزي با كاركنان ديدار و گفت وگو كردند.
در اين ديدارها، دكتر فرهاد دانشجو ضمن تبريك سال نو، براي تمامي كاركنان آرزوي موفقيت كرد.
همچنين دكتر فرهاد دانشجو در بازديد از مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي مركز پيام دانشجو (مركز پد) را افتتاح كرد.
جواد كفيل رئيس مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي به نحوه عملكرد مركز پيام اشاره و تصريح كرد: اين مركز با هدف تامين سياست هاي روابط عمومي الكترونيك و همچنين افكارسنجي در بين مخاطبان دانشگاه آزاد اسلامي ايجاد شده است.
وي اظهار اميدواري كرد، مركز پيام دانشجو بتواند در جهت اعتلاي اهداف دانشگاه گامهاي موثري بردارد.
بر اساس اين گزارش مركز پيام دانشجو (مركز پد) با شماره تلفن هاي 22760202 و 22765302 به عنوان سامانه پيشرفته ارتباطي آماده پيگيري درخواست، پيشنهادات و انتقادات مخاطبين دانشگاه آزاد اسلامي است.
ارائه و پيگيري درخواست بدون مراجعه حضوري به دانشگاه آزاد اسلامي، كاهش ترددهاي درون شهري، صرفه جويي در وقت، انرژي و هزينه، ارتباط آسان و شبانه روزي و دريافت خدمات رايگان از دانشگاه آزاد اسلامي و همچنين ايجاد يك بانك اطلاعاتي جامع از نيازها و درخواستهاي مخاطبين از ويژگيهاي اين مركز پيام است
این هم از رئیس جمهور جدید
تبریک به هواداراش و ملت ایران
مشکلات ما ؟؟؟
با توجه به مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی که کم هم نیستند تصمیم گرفتم یه موضوعی به این شکل باز کنم هرچند صدای ما به گوش کسی شاید نرسه اما حداقال حرفمون رو بزنیم .
( بگو اگر چه به جایی نمیرسد فریاد . . . کلام حق دم شمشیر می شود گاهی . . . )
1) پاتولوژیست های محترم !
باید بگم
شاید منشا مشکلات ما نفوذ بیشتر پزشکان پاتولوژیست بر جامعه آزمایشگاهی باشد که
مانع از ارایه نظرات دکترین علوم آزمایشگاهی که آنها نیز جزو این جامعه محسوب می
شوند می باشد.
وقتی که پای صحبت دانشجویان هم رشته می نشینیم اولین چیزی که ابراز میکنند عدم انگیزه برای ادامه تحصیل به علت آینده نامشخص است . البته تمام دانشجویان این طور نیستند.
گاهی اوقات که با کارمندان مشغول کار در این حیطه صحبت می کنم از عدم مکفی بودن حقوق و مزایای این رشته می گویند .
به امید روزی که در این کشور به تمام مشاغل و رشته های درسی به یک چشم نظر افکنند و تمام رشته ها مهم و حیاتی تلقی شوند و این میسر نیست مگر با تغییر دیدگاه مردم نسبت به فرهنگ کنونی که در آن تمام پدر و مادر ها دوست دارند که فرزندانشان در آینده دکتر یا مهندس شوند که بیشتر بر جنبه عنوان اجتماعی افراد استوار است و قاعدتا این را به نسل بعدی منتقل خواهند که مصداق این موضوع را وقتی می بینیم که معلم دبستان برای زنگ انشا موضوع آشنایی که "دوست دارید در آینده چه کاره شوید را" می دهد .
و اما به نظر من باید ترتیبی داده بشه که امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در خود رشته علوم آزمایشگاهی فراهم باشه و حق تاسیس آزمایشگاه طبی تنها در اختیار فارغ التحصیلان دکترای علوم آزمایشگاهی و اجازه تاسیس آزمایشگاه پاتولوژی هم در اختیار پزشکان محترم پاتولوژیست قرار داده بشه و در نتیجه لازمه تاسیس آزمایشگاه کلینیکال و پاتولوژی منوط بر همکاری هردو پزشک پاتولوژیست و آزمایشگاه با یکدیگر باشه.
این درست نیست
که فارغ التحصیل آزمایشگاه تنها امکان ادامه تحصیل تکرشته ای داشته باشه که برای
تاسیس ازمایشگاه با مشکل روبرو بشه ولی زمینه برای نفوذ و تسلط پزشکان
پاتولوژیست هرروز بیشتر از روز قبل بشه.
دوستان هم در قسمت نظرات حرف هاشون رو بزنن
مطالب مرتبط :
مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (2)
مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (3)
مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (4)